Eve Dönüş dizisine tam not!

Eve Dönüş dizisine tam not!

MAGAZİN Haberleri

Eve Dönüş dizisinin ekibi ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.

Dikkat çekici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son günlerde adından sıkça söz ettiren, atv'nin iddialı dizisi “Eve Dönüş'ün oyuncuları ve set çalışanları ilk bölüm yemeğinde bir araya geldiler. Atv'nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Eve Dönüş'ün tüm ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen gecede, oyuncular ilk bölüm heyecanını bir arada yaşadılar.


Yapımcılığını Yalçın Şen'in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı'nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu'nun kaleme aldığı “Eve Dönüş” dizisinin ilk bölüm gösterimine çok sayıda davetli katıldı.


Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin başrollerini paylaştıkları dizide rol alan oyuncuların ve yapım ekibinin tam kadro hazır bulundukları ilk bölüm yemeğine Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Ümit Olcay, Burak Demir, Efe Deprem, Serdal Genç, Burç Kümbetlioğlu, Gamze Dar, Şeyda Terzioğlu, Leya Kırşan, Berkan Demirbağ'ın yanı sıra diğer oyuncular da katıldı.


Çarşamba gecesi ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi sıra dışı hikâyesiyle, izleyiciyi derinden etkileyen sahneleriyle izleyicilerden tam not aldı. Yemeğe katılan oyuncular, “Emeğimizin ve samimiyetimizin ekran başındaki herkese ulaşıyor olması bize tarif edilemez bir mutluluk veriyor,” diyerek duygularını dile getirdiler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...