Açelya Akkoyun, hamarat hanımları arıyor!

Açelya Akkoyun, hamarat hanımları arıyor!

MAGAZİN Haberleri

Pril, Türkiye'nin hamarat hanımlarını arıyor! Bulaşıkta üstün formüllü Pril'in marka yüzü Açelya Akkoyun, İstanbullu hanımlarla buluşuyor…

Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, hamarat hanımlarla buluşmak için Pril Roadshow etkinlikleri kapsamında ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmek üzere yola çıktı. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril'in son durağı ise Türkiye'nin incisi İstanbul olacak. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte 25 Ekim 2015 Pazar günü Cevahir AVM'nin önündeki etkinlik alanında İstanbullularla buluşacak olan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken aynı zamanda sürpriz hediyeler de dağıtacak. Organizasyon; keyifli bir gün geçirmek, sevilen sanatçı Açelya Akkoyun ile tanışma fırsatı elde etmek ve eve sürpriz hediyelerle dönmek isteyen herkese açık.  




Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2014 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro'luk satış ve 2,6 milyar Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...