Tolga Savacı'ya eski eşinden nafaka davası

Tolga Savacı'ya eski eşinden nafaka davası

MAGAZİN Haberleri

Türk filmlerinin aranılan oyuncularından eski manken Tolga Savacı'ya, ayrıldığı ikinci eşi Özlem İbrahimoğlu nafaka davası açtı.

8 yaşındaki müşterek çocuğun tüm masraflarını karşılaması için bir protokol düzenlediklerini ve davalının aylık bin lira ödemeyi taahhüt ettiğini belirten İbrahimoğlu, iştirak nafakasının 2 bin 500 liraya çıkarılmasını istedi.
'LÜKS BİR YAŞAM SÜRÜYOR'
Mahkemeye avukatı Selma Kuzuoğlu aracılığıyla dava açan İbrahimoğlu'nun dava dilekçesinde, "Müvekkilim davacı anne davalı babanın borçlarına karşılık ipotek verdiği gayrimenkulünü kaybetmiştir. Davalı koca ise evlilikten sıkıldığından bahisle evden ayrılmış ve 1 Mayıs 2015'te başka bir kadınla evlenmiştir. Lüks bir yaşam süren davalı koca, birkaç ay ev kirası ödemesi dışında müşterek çocuk için hiçbir katkıda bulunmamıştır" denildi. İlk evliliğini Aylin Livaneli ile yapan Tolga Savacı, 3 yıl evli kaldığı Özlem İbrahimoğlu ile 2009'da boşanmıştı. Savacı, 6 ay önce Nermin Bezmen'le nikâh masasına oturmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...