Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje sürprizi

Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje sürprizi

MAGAZİN Haberleri

Ağabeyi Tugay Tatlıtuğ'un basın mensuplarıyla kavga etmesinden dolayı özür dileyen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni proje sürprizi de verdi

Önceki akşam gazetecilerle sohbet eden Tatlıtuğ, şu mesajı verdi: 'Bir daha böyle bir şeyin olmasını asla temenni etmiyorum'
ABİSİNİN TAVRI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ
Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer ile önceki akşam Rumelihisarı'nda bulunan Kiss the Frog adlı mekanda akşam yemeği yedi. Yakışıklı oyuncu, geçtiğimiz akşam basın mensuplarına saldıran ağabeyi Tugay Tatlıtuğ'un tavrı için özür diledi. Böylece bir süredir agresif tavırlar sergilediği magazin muhabirleriyle de yeniden barışan ünlü oyuncu, şöyle konuştu: "Biz de yaşananlara çok şaşırdık. Yanlış anlaşılan 1-2 kelimenin biraz ileri gitmesi, bu sonuçları doğurdu. Çok gereksiz bir şeydi. Bir daha böyle bir şeyin olmasını kesinlikle temenni etmiyorum. Çok üzgünüm bu durumdan dolayı. Sizlerden özür dilerim. Bir daha olmaz." 
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni proje sürprizi

YENİ PROJE MÜJDESİ 


Bu arada Başak Dizer hızla araca binerken Kıvanç Tatlıtuğ ise yeni projesiyle ilgili çıkan haberlere de açıklık getirdi. Önümüzdeki yaz çekimlere başlayacağını açıklayan ünlü oyuncu, şöyle dedi: 


SER VERİP SIR VERMEDİ 


"Kısmetse önümüzdeki Haziran start vereceğiz. Yeni bir sezon dizisi olacak." Canlandıracağı karakter hakkında ise ser verip sır vermeyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Size söylersem sürprizi kaçar. Bu kadar detay da bence yeter" dedi.


Geçtiğimiz akşam kardeşiyle bir mekana giden ağabey Tugay Tatlıtuğ, bir kameramana saldırmış ve yine birçok basın mensubuna da küfürler yağdırmıştı.






Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam sevgilisi Başak Dizer'le gittiği mekan çıkışı gazetecilerle uzun uzun sohbet etti.


Kaynak: Takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...