İşte Tuğçe Kurşunoğlu'nun yeni dizisi

Düzenleyen:
İşte Tuğçe Kurşunoğlu'nun yeni dizisi

MAGAZİN Haberleri

Atv'de yakında ekrana gelecek "Yeter" dizisinin oyuncu kadrosuna Tuğçe Kurşunoğlu da katıldı.

"Azazil 2" adlı korku filminde başrollerden birini oynayacak Kurşunoğlu, yeni yılın kendisine uğurlu geleceğini söyledi.
Oyuncu, "Bu yıl her şey çok güzel geçti. Yeni yıla da aynı güzelliklerle girmenin mutluluğu içindeyim. Koşar adımlarla başarıya doğru yol alıyorum" dedi.
Dizinin başrollerini Pelin Karahan ile Karadayı dizisinde canlandırdığı Savcı Turgut karakteriyle tanınan Yurdaer Okur paylaşıyor.
Türkiye'nin Türkiye'nin kanayan yaralarından aile içi şiddete parmak basan etkileyici senaryosuyla dikkat çekecek dizide, hem kadına hem de çocuğa psikolojik şiddeti gözler önüne seren, izleyenleri derinden etkileyecek duygusal sahneler yer alıyor.
Pelin Karahan, Yeter'de kendisini, ailesine psikolojik şiddet uygulayan kocasına karşı canlı kalkan olarak kullanan fedakar anne rolüyle izleyenlerden tam not olacak.
İzleyiciler, baskı ve şiddetin gölgesinde yaşanan dramı ve bir anne yüreğinin evladı için verdiği amansız mücadeleyi gözyaşları içerisinde seyredecek.
Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, senaryosunu Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı dizinin yönetmeni ise Tarkan Karlıdağ.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...