Burak Özçivit filminin reklamını böyle yaptı

Düzenleyen:
Burak Özçivit filminin reklamını böyle yaptı

MAGAZİN Haberleri

Yakın zamanda filmi vizyona girecek olan Burak Özçivit, ‘Kardeşim Benim’ yazılı eşofmanıyla reklam yaptı

Burak Özçivit, 15 Ocak’ta vizyona girecek yeni filmi ‘Kardeşim Benim’in reklamını yapmaya başladı. Komedyen Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için yaptığı ‘ayaklı’ reklamı, Burak Özçivit de uyguladı. Sevgilisi Fahriye Evcen ile Bebek’te objektiflere yansıyan Özçivit, ‘Kardeşim Benim’ yazılı eşofmanıyla dikkat çekti. Murat Boz ve Aslı Enver’in de başrollerinde yer aldığı film, iki kardeşin hikayesini anlatıyor.

ÇOK ÜZÜLDÜM
Yeni yılı Viyana’da karşılayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki gün yurda döndü. Sevgililerin, tatilleri sırasında hayranları Viyana’da kaldıkları otele akın etmiş ve polis de müdahale etmişti. Bu olayın kendisini adeta şoke ettiğini belirten Özçivit, “Otelin önünde arbede olmuş, polis müdahale etmiş. Tabii biz sonradan öğrendik. Böyle bir şeyin yaşandığını bilmiyorduk. Çok üzüldüm kusura bakmasınlar. Orada olan herkesten özür diliyorum. Bizi seven insanların böyle bir şey yaşaması hiç hoş değil” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...