Gülben Ergen 31. anaokulunu hizmete açtı

Düzenleyen:
Gülben Ergen 31. anaokulunu hizmete açtı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, eğitime kazandırdığı 31'inci anaokulunu Uşak'ta açtı. Açılışa katılan Ergen, çocuklarla sohbet etti.

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31'inci anaokulunu Uşak'ın Sivaslı ilçesinde açtı. Yapımını hayırsever Küçükmavi ailesinin üstlendiği 'Çocuklar Gülsün Diye -        Küçükmavi Anaokulu', dün törenle hizmete başladı. Törende konuşan Gülben Ergen, "2016’ya Uşak'ın Sivaslı ilçesinde bir anaokulu açarak girdiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün burada çocuklarımızın ve ailelerin yüzlerinde gördüğümüz o mutluluk ifadesi, gelecekteki çalışmalarımız için de büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Ülkemizin her yerini çok seviyoruz. Türkiye'nin 81 ilinde 81 anaokulu açma hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Uşak'ta açtığımız bu okulumuzu da her zaman olduğu gibi annelere emanet ediyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim" dedi. Törenin ardından okul, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlandı. Gülben Ergen, açılış sonrası minikleri severek onlarla sohbet etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...