Ünlülerden Sultanahmet saldırısına lanet yağdı!

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Ünlülerden Sultanahmet saldırısına lanet yağdı!

MAGAZİN Haberleri  / iha

Ünlü isimler, İstanbul Sultanahmet Meydanı’ndaki intihar saldırısına ilişkin duygularını sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepki gösterdi.

Ünlü isimler Sultanahmet’te gerçekleşen patlama hakkında şu paylaşımlarda bulundu.

Ajda Pekkan:"Terörü lanetliyoruz" dedi.

Ebru Gündeş: Günaydın diye başladığımız bir gün daha karardı #sultanahmet

Gülben Ergen: #Sultanahmet insanlarımız ölüyor... Korku, şiddet, kan yayılıyor ülkemizin dört bir yanına.Sabır ve şifa dileyip yaşamaya devam edeceğiz
Hadise: İstanbul’un kalbinde canlar gitti yine. Kaybettiklerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. İçimiz yanıyor...

Esra Erol: #sultanahmet #terörelanetolsun

Bengü: Lanet olsun!

Nurgül Yeşilçay: Bu son dakika haberlerinin hiç bitmediği bi dünya burası!!şimdi de İstanbul’un göbeğinde.ölmüşlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim..

Alişan: Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum.. Başımız sağolsun... Lanet olsun teröre...

Onur Akay: Teröre lanet olsun demekten daha fazlası olmalı... #Sultanahmet
Mustafa Ceceli : "Teröre lanet olsun... Bela üzerlerine olsun."

Işın Karaca: Sultanahmet de gerçekleşen hain saldırıyı esefle kınıyorum! Yaşamını yitiren tüm masum insanlar için yüreğimiz kan ağlıyor. Turist yada yerli halk. Ne fark etmeksizin! Bu gün yine insanlığımız biraz daha öldü! Ne zaman dinecek bu kin bu öfke!

Özge Ulusoy: "Sosyal medyada kınasak ne olur? Profli karartsak ne olur? Hep aynı... Böyle acı şeylerde tekrara düşmek kahredici"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...