Ramiz Dayı'nın gençliği geri dönüyor

Düzenleyen:
Ramiz Dayı'nın gençliği geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Ramiz Dayı'nın gençliği geri dönüyor Ufuk Bayraktar TRT dizisiyle geri dönüyor.

‘Ezel’ dizisinde Ramiz Dayı’nın gençliğini canlandırarak fenomen olan usta oyuncu Ufuk Bayraktar, Trt ekranlarında yayınlanacak ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisiyle ekrana gelecek.“68 Kuşağı” olarak nitelenen gençlik hareketinin Türkiye’de yaşanan boyutunu, bir sevda öyküsü üzerinden anlatan yeni dönem dizisinde rol alacak olan Ufuk Bayraktar, yeni rolüyle sevenlerini tekrar ekrana kilitleyecek.

Yapımcılığını Ahmet Nesim Şahin’in üstlendiği, Sonart Medya prodüksiyonuyla TRT ‘de ekrana gelecek olan ‘Sevda Kuşun Kanadında’ dizisinde Ufuk Bayraktar başrolü Yavuz Bingöl, Murat Ünalmış, Deniz Baysal gibi isimlerle paylaşıyor. “Sevda Kuşun Kanadında”, bütün acılarıyla, sevdalarıyla ve bizi biz yapan temel değerlere bağlılığıyla, gerçek hikayemizi bizlere yeniden yaşatmak için gün sayıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...