Safiye Soyman ve Faik Öztürk de Ankara'daymış

Düzenleyen:
Safiye Soyman ve Faik Öztürk de Ankara'daymış

MAGAZİN Haberleri

Pazar trafiğine takılmamak için Kızılay’ın paralel caddesinden evlerine giden Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Ankara’daki patlama anını anlattı.

Ankara Kızılay'da dün akşam düzenlenen ve 37 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği hain terör saldırısı sırasında Kızılay'da olan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, o anları şöyle anlattı:
 
"Ulus’tan çıktık, Kızılay’a doğru gidecektik. Sonra "Orada trafik yoğundur, Pazar günü olduğu için biz Konya yolundan girelim’ dedik. Saat 18.40'tı. Necatibey Caddesi’nden Konya yoluna girdik ve 18.45’te bomba patladı. Yani paralel caddemizde patladı. Korkunç bir ses duyduk. O yoldan girseydik biz de yoktuk. Kızılay yönünden gitseydik Çankaya’ya biz de orada olacaktık."
 
"Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara da Allah şifa versin. Terör artık son bulsun. ‘Yeter’ diyoruz.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...