İbrahim Tatlıses'e 'Ankara' tepkisi

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses'e 'Ankara' tepkisi

MAGAZİN Haberleri

Ankara saldırısıyla ilgili paylaşım yapmayan İbrahim Tatlıses, hayranlarının doğum günü mesajlarına cevap verince tepki aldı

Türkiye önceki gün gerçekleştirilen Ankara saldırısının şokunu yaşarken, birçok isim sosyal medyadan paylaştığı mesajla tepkisini dile getirdi. Ancak sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan İbrahim Tatlıses'in bu konuya sessiz kalması takipçileri tarafından eleştirildi.

TATLISES ANKARA'YA SESSİZ
Hemen hemen her konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses'in Ankara Kızılay'da 37 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya tepkisiz kalması dikkat çekti. Tatlıses, son paylaşımında doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür ederek "Ben unuttum ama sevenlerim unutmadı" ifadelerine yer verdi.

İbrahim Tatlıses'e 'Ankara' tepkisi

"SENDEN DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"
Tatlıses'in Ankara'daki patlamaya sessiz kalmasını eleştiren takipçilerinden bazıları "Bu 14 Mart'ta senden daha önemli şeyler var. Biraz da onları paylaşsan diyorum. Patlamanın senin için bir önemi yok galiba? Çok takip edilen bir şarkıcı olarak böyle bir paylaşım Yapman gerekirdi" ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...