Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serkan Kaya hayranlarına müjde

Düzenleyen:
Serkan Kaya hayranlarına müjde

MAGAZİN Haberleri

Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Serkan Kaya, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında 23 Mart Çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak.

Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Serkan Kaya, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Mall Of İstanbul Moi Sahne Kış Konserleri kapsamında 23 Mart Çarşamba akşamı sevenleriyle buluşacak. 4 yıl aradan sonra çıkardığı “Gönül Bahçem” isimli albümüyle büyük beğeni toplayan arabesk müziğin en önemli temsilcilerinden Serkan Kaya 23 Mart akşamı sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Sahnelerin en çok aranılan ismi olan ve Arabesk Müziğin yeni starı olarak anılan Kaya, Moi Sahne’de gerçekleşecek olan konserinde kendi albümünde yer alan şarkıların yanı sıra, arabesk müziğin efsane isimlerinin eserlerini de seslendirecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...