Ebru Gündeş'i kızdıran iddia: Allah'a havale ediyorum

Düzenleyen:
Ebru Gündeş'i kızdıran iddia: Allah'a havale ediyorum

MAGAZİN Haberleri

Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasının ardından boşanacakları yönündeki dedikoduları ortaya atanlara ateş püsküren Ebru Gündeş, "Onları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Gittikleri Miami tailinde kocası Reza Zarrab'ın yanında gözaltına alınması ve hakkında 75 yıl hapis istenmesi sonrası Ebru Gündeş zor günler geçiriyor. Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan ünlü sanatçı, eşinden boşanacağı yönündeki dedikodulara ateş püskürdü.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Daha önce avukatları tarafından yalanlanan iddianın Reza Zarrab'ın gözaltına alınmasının ardından yeniden gündeme gelmesi Ebru Gündeş'i rahatsız etti. Konuyla ilgili yakın çevresine dert yanan ünlü sanatçının "Bu dedikoduları kimin çıkardığını anlayabilmiş değilim. Özellikle böyle bir durumdayken nasıl bir kendini bilmezliktir bu. O dedikoduları çıkaranları Allah'a havale ediyorum" dediği öğrenildi.

"MİAMİ'YE HAREKET ETTİ"

Reza Zarrab'ın gözaltına alınmasının ardından kızının durumdan olumsuz etkilenmemesi için apar topar Türkiye'ye dönen Ebru Gündeş, "Reza beni yanında ister" diyerek ilk duruşma için yeniden Miami'ye hareket etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...