Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor’da kim elendi?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Survivor’da kim elendi?

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Survivor 2016'da kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Survivor 2016’da bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımında Nihal oldu.

Survivor 2016'da  heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı.  Kıyasıya mücadelenin devam ettiği Survivor 2016'da  kritik eleme bir hayli gergin geçti. Son haftalarda sağlık,dokunulmazlık ve performas etkenleri nedeniyle şansız olan ve sayıları azalan ünlüler takımı için bu haftaki eleme son derece önemliydi. Bütün enerjilerini ortaya koyan ünlüler bu haftaki dokunulmazlığı elde ederek takımlarını elemeden korudular.
Bireysel dokunulmazlığını kazanan İbrahim ve Gönüllüler takımı tarafından belirlenen bu haftalı eleme adayları Gizem Kerimoğlu ve Nihal oldu.. Nihal ve Gizem Kerimoğlu'nun yanına SMS oylamasında 1. olarak seçilen Semih'in seçtiği Gizem Memiç de 3. aday olarak dahil oldu.
Tartışmalar ve karşılıklı dialogların ardından bu haftaki elenen isim SMS oylaması sonucunda belli oldu. SMS oylaması sonucunda elenen isim Nihal oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...