Sibel Can: 'Ben Karagümrük kızıyım'

Düzenleyen:
Sibel Can: 'Ben Karagümrük kızıyım'

MAGAZİN Haberleri

Karagümrük'e gelerek hasta olan halasını ziyaret eden ünlü şarkıcı Sibel Can, "Ben Karagümrük'te büyüdüm. Burası benim semtim." dedi.

Önceki akşam doğup büyüdüğü semt olan Karagümrük'teki hasta halasını ziyarete giden Sibel Can gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere "Beni nereden buldunuz? Şaşırdım çocuklar!" diyen Can, "Ben Karagümrük'te büyüdüm. Burası benim semtim." dedi.

VEFALI SİBEL CAN

Sibel Can önceki akşam yaklaşık değeri 1 milyon TL olan lüks aracıyla Karagümrük sokaklarındaydı. Doğup büyüdüğü semtte yaşayan hasta halasını arkadaşlarıyla ziyarete gelen Sibel Can'ı, mahalle sakinleri karşıladı. Gazetecilerin sorularına "Ben burada doğdum ve büyüdüm. Burası benim semtim. Halam rahatsızlandı ve bende onu ziyarete geldim. Ben buranın kızıyım." şeklinde yanıt veren Sibel Can gösterdiği vefa örneğiyle dikkat çekti.

Sibel Can: 'Ben Karagümrük kızıyım'

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...