Şahan Gökbakar'dan Alman komedyene sert sözler

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar'dan Alman komedyene sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Şahan Gökbakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Jan Böhmermann'a yönelik olarak, “Tayyip bey yerden göğe kadar haklıdır bu konuda. Hakaret ve nefret suçu işleyen haysiyetsiz ahlaksız bir insanın zırvalıkları” dedi.

Komedyen Şahan Gökbakar, Alman ZDF kanalında Jan Böhmermann'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik sözleriyle ilgili ağır konuştu.

"İŞLEDİĞİ NEFRET SUÇUNUN BEDELİNİ ÖDEMELİ"

Instagram hesabından bir yazı paylaşan Gökbakar şunları söyledi: 'Merak ettim izledim. Ne demiş bu Jan Böhmermann, Türkiye ve Cumburbaşkanı Erdoğan hakkında diye... Açık söylüyorum, birazcık da 'dalga geçmiştir, büyütülecek bir şey yoktur' modundaydım. ANCAAAAK!! İzlediğim ilk andan itibaren gördüğüm şey TÜRK BAYRAĞININ önüne geçip ülkeme ve ülkemin Cumhurbaşkanına çok ağır küfür eden, aşağılama, hakaret ve nefret suçu işleyen haysiyetsiz ahlaksız bir insanın zırvalıkları. Tayyip bey yerden göğe kadar haklıdır bu konuda. Merkel de doğru karar vermiştir. Şovmen demeye bin şahit gereken, bu zavallı Alman genci tabi ki yargılanmalı ve bu ırkçı söylemlerinin ve işlediği nefret suçunun bedelini ödemeli... Çünkü bu şeref yoksunu dingilin yaptığı dünyada değil uzayda da suçtur" dedi.

ALMANYA'DAN KAÇIYOR

Türkiye ile Almanya arasında mizah krizine neden olan komedyen Jan Böhmermann programına bir süre ara verme kararı aldı ve Almanya'dan ayrılacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...