Sevcan Orhan askerleri uğurladı

Düzenleyen:
Sevcan Orhan askerleri uğurladı

MAGAZİN Haberleri

Mersin’in Erdemli ilçesinde, askere gidecek 250 genç için ‘Vatan Sana Canım Feda’ adlı asker uğurlama eğlencesi düzenlendi.

Gecede sahne alan ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, asker adayları ve ailelerine duygu dolu bir gece yaşattı. Sahil bandında düzenlenen eğlenceye Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu, asker adayları ve aileleri katıldı. Törende söz alan Başkan Tollu, asli görevleri dışında halkın sosyal ve kültürel değerlerine yönelik aktiviteleri de yaptıklarını söyledi. Bu yıl ilkini düzenledikleri asker uğurlama eğlencelerini bundan sonraki yıllarda da devam ettireceklerini dile getirdi. Konuşmanın ardından asker anneleri askere gidecek çocuklarının ellerine kına yaktı. Bu sırada duygulu anlar yaşanırken, bazı askerler de nişanlısı ile geldiği eğlence töreninde ayrılığın hüznünü yaşadı. Başkan Tollu, gençlere asker çantası hediye etti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...