Şafak Sezer ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Şafak Sezer ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Son günlerde 'sinir krizi geçirdi' haberleriyle gündemden düşmeyen oyuncu Şafak Sezer, hakkında çıkan iddialara cevap verdi

Milliyet-Son olarak 'hastaneden kaçmak isterken yakalandı' şeklindeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer'den ilk açıklama... Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programının Haber Müdürü Mert Doğan, ünlü komedyeni evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılan ve hastanede amatör bir kamera tarafından çekilen görüntüsüyle manşetlere çıkan Şafak Sezer, Kanal D'de Müge Dağıstanlı ve gülşen Yüksel'in sunduğu 'Renkli Sayfalar' programına video mesaj gönderdi

 

 

Doktorlardan aldığı özel izinle evine gelen ve ilaç tedavisine burada devam eden ünlü komedyen, evinin bahçesinden hayranlarına selam gönderdi. 
"Kızlar kendinize iyi bakın, programı geceye alın çok erken diyen" Şafak Sezer, masadaki menemenin tarifini de verdi.

Programın sunucusu Müge Dağıstanlı, aldığı ilaçlar nedeniyle Sezer'İn programa canlı bağlanamadığını söyledi.

Şafak Sezer ilk kez konuştu

 

 

"ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜYÜZ'

Dün de ünlü oyuncunun 'Kolpaçino' filminde birlikte kamera karşısına geçtiği arkadaşı Serkan Şengül, Şafak Sezer ile çekildiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaşmış ve altına şu notu düşmüştü:

Şafak Sezer ilk kez konuştu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...