Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaya Çilingiroğlu: 'Zehra'nın oyuncu olmasını isterim'

Düzenleyen:
Kaya Çilingiroğlu: 'Zehra'nın oyuncu olmasını isterim'

MAGAZİN Haberleri

Kaya Çilingiroğlu, "Zehra'nın ya sporcu ya da oyuncu olmasını isterim. Bu ikisi dünyanın en iyi meslekleri. Üzerine bir kamyon dolusu para alıyorsun" dedi

Kaya Çilingiroğlu, Emre Saygın'ın 'Hadi Be' programına konuk oldu. Kızı Zehra'nın oyuncu olmayı istemesi durumunda destek vereceğini söyleyen Çilingiroğlu, "Bundan keyif alırım. Zehra, Hülya'yla oynadığı Reklam filminde çok başarılıydı. Annesinden daha iyiydi. Bunu Hülya'ya da söyledim" dedi.

"KAMYON DOLUSU PARA ALIYORSUN"

Eski eşi Hülya Avşar'ın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, "Bu tartışmasız bir şey. Zehra'nın da ilk tecrübesi olmasına rağmen çok doğal ve iyi oynadı. Ya sporcu olmasını ya da oyuncu olmasını isterim. Bu ikisi dünyanın en iyi meslekleri... Üzerine bir kamyon dolusu para alıyorsun" şeklinde konuştu.

Kaya Çilingiroğlu: 'Zehra'nın oyuncu olmasını isterim'

Öte yandan şu sıralar 'Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan' dizisinde Safiye Sultan karakterini canlandıran Hülya Avşar kızı Zehra'nın adını eline kazıttı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...