Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyaz Show neden iptal edildi?

Düzenleyen:
Beyaz Show neden iptal edildi?

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada vurulan 8 şehidimize saygı olarak dün akşam yayınlanmadı.

Cuma akşamları ekrana gelen Beyaz Show, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada vurulan 8 şehidimize saygı olarak dün akşam yayınlanmadı.

Beyaz Show, Kanal D ekranlarında yirmi yıldır her cuma aynı saatte ekrana gelen ve ünlü komedyen Beyazıt Öztürk tarafından sunulan canlı yayın sohbet programı dün akşam yayınlanmadı. Bu hafta yayınlanması planlanan programa Rafet El Roman, Yusuf Güney, Nilgün Belgün ve Şebnem Hassanisoughi konuk olacaktı. Fakat Beyaz Show, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada hayatlarını kaybeden 8 şehidimize saygı olarak iptal edildi.

NİLGÜN BELGÜN TWİTTER'DAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından olan Nilgün Belgün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bu gece konuk Beyaz Show şehitlerimizden dolayı iptal edilmiştir. Şehitlerimize rahmet acılı ailelerini başsağlığı diliyorum." diyerek programın iptal edilme sebebini açıkladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...