HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sıla buna çok kızacak !

Düzenleyen: /
Sıla buna çok kızacak !
Sıla, Afitap, İrem Derici, Evlenmek Bak, Münferit, Haber

MAGAZİN Haberleri

Afitap’ adlı şarkısının çalıntı olduğu iddialarıyla karşı karşıya kalan Sıla’ya yine başka bir darbe… Genç şarkıcının ‘Münferit’ adlı eseri İrem Derici’nin ‘Evlenmene Bak’ parçasının nakarat kısmıyla bire bir benzerlik taşıyor.

‘Afitap’ şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yapan Sıla’nın adı alıntı iddialarından bir türlü kurtulmuyor! Çıkarmış olduğu şarkıyla müzik listelerinde sıkça yer almak isteyen Sıla, daha çok ‘benzerlik’ iddialarıyla manşetler yer aldı. ‘Afitap’ şarkısını Kosovalı Florent Boşnaku’dan izinsiz olarak albümüne koyduğu söylenen ancak daha sonra çıkan haberleri yalanlayan Sıla, bu sefer başka bir şarkısı yüzünden zor bir süreçten geçiyor. Sanatçının albümünde yer alan ‘Münferit’ şarkısının nakarat kısmı, İrem Derici’nin seslendirdiği söz ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan ‘Evlenmene Bak’ şarkısıyla bire bir benzerlik taşıyor. Bu çalışmanın büyük bir tesadüf sonucu mu meydana geldiği yoksa esinlenildi mi sorusu uzun bir süre magazini işgal edecek gibi görünüyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...