Davullarla zurnalarla dünyaevine girdiler

Düzenleyen:
Davullarla zurnalarla dünyaevine girdiler

MAGAZİN Haberleri

Kadir Doğulu, bugün dünyaevine gireceği sevgilisi Neslihan Atagül'ü Bağcılar'daki babaevinden davullu zurnalı çiftetelli oynayarak aldı.

İki yıldır birlikte olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti bu akşam Kanlıca'daki Ajia Otel'de nikah masasına oturacak.

ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Heyecanı her halinden belli olan Kadir Doğulu, düğün günü, müstakbel eşi Neslihan Atagül'ü Bağcılar'daki babaevinden aldı. Düğün arabasının yanında sevinçle çifte telli oynayan ünlü çiftin mutlu halleri ortamda bulunanlara bayram havası yaşattı.

''YARIN HEMEN GELSİN''

Nikah öncesi Instagram hesabından nişanlısı Neslihan Atagül ile fotoğrafını paylaşan Kadir Doğulu, duygusal bir mesaj yayınladı.Doğulu, fotoğrafını ''Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin… Yarın hemen gelsin!'' notuyla paylaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...