HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ceyda Ateş isyan etti!

Düzenleyen: /
Ceyda Ateş isyan etti!
​Ceyda Ateş, Haber

MAGAZİN Haberleri

Sevgilisi Buğra Toplusoy’la birlikte Amerika’da tatil yapan oyuncu Ceyda Ateş, son günlerde özel hayatına ilişkin çıkan haberler nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Ceyda Ateş, herkesin kendi hayatından sorumlu olduğu ve insanların özel hayatlarıyla değil, başarılarıyla gündeme gelmesi gerektiğini düşündüğü bir yazı kaleme aldı.   

Son günlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, tepkisini şöyle dile getirdi:
"Evet, çocukluğumdan beri bu sektörün içindeyim. Beni neredeyse hepiniz tanıyorsunuz, benim hayatım hakkında çoğunuzun görüşü var. Hepsini çok iyi biliyorum, ama sizlerin bilmediği, belki de önemsemediği bir şey var: Bu, ‘benim hayatım…’ Benim kararlarım, benim yollarım, benim yokuşlarım… Hepsi sadece bana ait, lütfen saygı duyun. 

Sizlerin, hayatımı ve görünüşümü magazin malzemesi yapma isteğinizi anlamaya çalışıyorum ama vicdanım yetmiyor. Gözler önünde olan bir hayata sahip bizim sektör, ama gözler önünde olması gereken özel hayatlarımız değil, iş hayatımız diye düşünüyorum. Ve eminim ki bana katılan yüzlerce hatta binlerce insan var. 

Sizden ricam; beni sadece işlerimle yorumlayın, hatırlayın. Her zaman işimle olmaya devam edeceğim. Çünkü benim aldığım eğitimleri ve bu işi ne kadar çok sevdiğimi ben biliyorum, bir gün bunu anlamanız dileğiyle."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...