HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cem Yılmaz yeni filminin senaryosunu böyle paylaştı

Düzenleyen: /
Cem Yılmaz yeni filminin senaryosunu böyle paylaştı
Cem Yılmaz, Cem Yılmaz Yeni Filmi, Cem Yılmaz Instagram, Haber

MAGAZİN Haberleri

Geride bıraktığımız aylarda yeni bir film projesi üzerinde çalıştığını duyuran Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

Başarılı komedyen Cem Yılmaz’ı son olarak Ali Baba ve 7 Cüceler filminde izlemiştik. Senaryosunu kendisinin yazdığı filmlerle seyircisinin karşısına çıkan Yılmaz’ın üzerinde çalıştığı son proje ise 2004 yılına ait G.O.R.A filminde izlediğimiz Arif ve Robot 216’nın yeni maceraları olacak. Geride bıraktığımız aylarda 12 yıl öncesine ait filmde yer alan bu karakterlerin yeni maceralarıyla seyircinin karşısına çıkacağının müjdesin veren Yılmaz, şimdilerde bu filmin senaryosu üzerinde çalışıyor. Yılmaz, böyle bir çalışma sırasında çektiği selfieyi, “Görünmeyen ekranda “Arif ve 216¨ hikayemin satırları” diye paylaşırken senaryosunun ifşa olmaması adına önlem aldığını da anlıyoruz.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...