Ve Adriana Lima ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Ve Adriana Lima ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Türk yazar Metin Hara ile birliktelik yaşamaya başlayan dünyaca ünlü top model Adriana Lima ilk kez açıklamada bulundu. Lima'nın "35 yıl Metin'i beklemişim" sözleri dikkat çekti

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkilerinin reklam olduğunu söyleyenlere Metin Hara'dan sonra Adriana da cevap verdi. Güzel model, "35 yıl Metin'i beklemişim." diyerek yaşadığı aşkı özetledi.

YENİ HAYATIMIZI YAŞAYACAĞIZ

Adriana Lima, Hara'ya duyduğu aşkı "Ben 35 yıl Metin'i beklemişim. El ele tutuşup yeni hayatımızı yaşayacağız" sözleriyle dile getirdi.

ZENGİN DEĞİLİM, GÖNLÜM ZENGİN

"Zengin biri değilim ama benim gönlüm zengin" diyen Metin Hara eski sevgililerinden de şöyle bahsetti; Daha önce Aslı Tandoğan, Ekin Türkmen ve Müge Boz'la flörtlerim oldu. Hepsi güzel ruhlu insanlar.Kimseye bir şey ispatlamak zorunda da değilim."

adriana lima metin hara ile ilgili görsel sonucu

adriana lima metin hara ile ilgili görsel sonucu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...