Reha Kapsal'dan anlamlı rol

Düzenleyen:
Reha Kapsal'dan anlamlı rol

MAGAZİN Haberleri

Ünlü teknik direktör; 15 Temmuz klibinde oğlu Abdullah Tayyip’le birlikte şehit olan reklamcı Erol Olçok’u can- landırdı.

Eski teknik direktör Reha Kapsal, Cumhurbaşkanlığının 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü için özel hazırlattığı klipte rol aldı. Hâlen spor yorumculuğu yapan Köksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği klipte, 1 yıl önceki hain darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip’le birlikte şehit olan ünlü reklamcı Erol Olçok’u canlandırdı. Klipte, kalkışmayı fark eden Kapsal, evine gidip namaz kıldıktan sonra beyaz gömleğini giyerek oğlu ile birlikte adı sonradan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değişen Boğaziçi Köprüsü’ne gidiyor. Burada cuntacılara karşı duran halkın en önünde duran baba oğul, vurularak şehit oluyor. Görüntülerin sonunda ise, Kapsal ve Ömer Halisdemir’i oynayan oyuncu ile köprüde bir araya gelip şehitlerle birlikte yürüyor. Öte yandan birçok takımı çalıştıran teknik adam, klipten aldığı bütün gelirini şehit ailelerine bağışladı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...