HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Demet Akalın'ın kuzini canlı yayında isyan etti

Düzenleyen: /
Demet Akalın'ın kuzini canlı yayında isyan etti
Demet Akalın, Canlı Yayın, Nihat Doğan, Haber

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın'ın kuzini Şehbal Civeleker canlı yayında, "Demet, oğluma yardım etseydi, oğlum kör kalmayacaktı." diye isyan etti.

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programına katılan Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, ünlü şarkıcının oğluna yardım etmediği ve oğlunun ömür boyu kör kaldığını söyledi. Programın sunucusu Nihat Doğan hüngür hüngür ağladı.

"ANNE YÜZÜNÜ UNUTMAYA BAŞLADIM"

Oğlunun gözlerini tamamen kaybettiğini ve bir daha düzelemeyeceğini söyleyen acılı anne, stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu. Şehbal Civeleker, "Oğlum bana 'Anne yüzünü unutmaya başladım' diyor." sözlerini ifade edince Nihat Doğan acılı kadına sarılıp ağladı.

Demet Akalın'ın kuzini canlı yayında isyan etti

NİHAT DOĞAN: BEN DE FAKİRLİKTEN GELDİM

Nihat Doğan, hüngür hüngür ağlamasının nedeni olarak, "Ben de fakirlikten geldim aileme ben baktım. Yokluğu da fakirliği de iyi bilirim. Yeri geldi su sattım. İnsanın zoruna gidiyor." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...