Devlerin sahnesinde

Düzenleyen:
Devlerin sahnesinde

MAGAZİN Haberleri

Genç sanatçı Yiğit Karataş, dünyanın en prestijli konser salonlarından New York Carnegie Hall’da solist olarak konser verdi

Çağdaş Eğitim Vakfının 2009 yılından bu yana eğitimine destek verdiği ve 2017 yılı itibarıyla Genç Yetenekler Projesi’nin ana sponsoru QNB Finansbank tarafından desteklenen Yiğit Karataş, önceki akşam New York Carnegie Hall’da solist olarak sahne aldı. Türkiye’yi başarıyla temsil eden Karataş, New York’ta düzenlenen uluslararası “The Waldo Mayo International Violin Competition”da birincilik kazanarak bu yarışmada para ödülünün yanı sıra Carnegie Hall-SternHall’da (büyük salon) Senior Concert Orchestra of New York ile solist olarak konser verme imkânı elde etti. Devler sahnesinde yeteneğini sergileyen Yiğit Karataş, konserde Brahms Keman konçertosu ile tam performans sergiledi. 23 yaşındaki genç sanatçı, başarılı orkestra şefi David Gilbert’in yönetimindeki The Senior Concert Orchestra of New York ile sahne aldı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...