Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı | Tolga Güleç kimdir, Yeliz Şar kimdir

Düzenleyen:
Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı | Tolga Güleç kimdir, Yeliz Şar kimdir

MAGAZİN Haberleri

5 yıldır evli olan Tolga Güleç ile Yeliz Şar resmi olarak evliliklerini bitirdi. Ünlü oyuncular çeşitli dizilerle evlerimize misafir oldu. Tolga Güleç Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile başarısını zirveye taşmıştı. Şuan Fazilet Hanım ve Kızları'nın Gökhan'ı olarak izleyicileri ekran başına kilitliyor. Peki başarılı oyuncu Tolga Güleç kimdir? 2001 yılında ekranlara merhaba diyen ve son dönemde gündeme damga vuran Haldun Dormen'in yönetmeniliğini yaptığı Broadway’den İstanbul'a Müzikaller'de rol alan Yeliz Şar kimdir?

Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı.2012 yılında hayatlarını birleştiren Tolga Güleç ve Yeliz Şar bu sabah itibarıyla Kartal Adliyesi'nde resmen boşandı. Boşanma sonrası yaptıkları açıklama dikkat çekti. Ünlü oyuncu Yeliz Şar, ' Bundan sonra dostça görüşmeye devam edeceğiz' dedi. Alışıla gelmiş boşanan çiftlerin aksine Tolga Güleç ve Yeliz Şar geçen ay tanışma yıl dönümlerini beraber kutladılar. Senelerdir evlerimize misafir oluyorlar. Tolga Güleç kimdir? Yeliz Şar kimdir? gibi sorularının cevabını haberimizde derledik.

Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı | Tolga Güleç kimdir, Yeliz Şar kimdir

TOLGA GÜLEÇ KİMDİR?

Tolga Güleç, 1981 yılında İskenderun’da doğmuştur.Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında rol aldığı Büyük Buluşma dizisi ile yaşayan Tolga Güleç; Poyraz Karayel, Son Çıkış, Hayat Ağacı, Adını Kalbime Yazdım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gece Gündüz, Hatırla Sevgili, Kırık Kanatlar ve Misi dizilerinde rol almıştır.Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal’ın paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almakta Gökhan karakterini canlandırmaktadır.

Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı | Tolga Güleç kimdir, Yeliz Şar kimdir

YELİZ ŞAR KİMDİR?

Lara Yeliz Şar, 30 Mayıs 1977 yılında Almanya'da doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunudur. İlk olarak, 2001 yılında Ali Şan ve Hande Kazanova'nın başrollerde oynadığı ''Aşkına Eşkıya'' dizisinde Lara rolü ile oyunculuğa adım atan Yeliz Şar, daha çok '''Kollama'' ve ''Dürüye'nin Güğümleri'' dizilerinde ki rolleri tanındı. Yeliz Şar, 2012 yılında oynadığı ilk tiyatro oyunu "Canlı Yayın" adlı tiyatro oyunu ile büyük ilgi topladı. Ayrıca, 2012 yılında ''İşler Güçler'' dizisinde de Tülay rolünü canlandırdı.Yeliz Şar, 2013 yılında Çakma Hayat adlı sinema filminde rol aldı. Ayrıca, Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu'nun başrolde oynadığı Cesur Hemşire dizisinde Suzan rolünü oynamaktadır.

Filmografisi

2013-2014 Cesur Hemşire - Suzan
2013 Çakma Hayat
2012 İşler Güçler - Tülay
2011 Sudan Sebepler - Melis
2010-2011 Dürüye'nin Güğümleri - Nimet
2009 Çocukluk Günleri - Canan
2008 Limon Ağacı - Seher
2008-2009 Kollama - Melike / Athena
2007 Oyun Bitti - Jale
2006 Yaprak Dökümü
2006 Sev Kardeşim - Feraye
2005 Sensiz Olmuyor - Gönül
2004 İyi Saatte Olsunlar - Zeynep
2004 Kalp Gözü - Ayşe
2003 Rabia - Rabia
2002 Kardelen - Kardelen
2001 Aşkına Eşkıya - Lara

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...