Afrin'e sessiz kalıp Alaska'ya ağlayan Gupse, paylaşımını sildi

Düzenleyen:
Afrin'e sessiz kalıp Alaska'ya ağlayan Gupse, paylaşımını sildi

MAGAZİN Haberleri

Afrin operasyonuna tepkisiz kalan Gupse Özay, Alaska'daki depremle ilgili paylaşımda bulununca eleştiri yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncu çok geçmeden paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye'nin sınırlarını teröristlerden temizlemek için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattı. Pek çok ünlü isim sosyal medya hesabından, harekata destek verirken destek vermeyen isimler arasında Gupse Özay yer aldı. Gupse, Alaska'daki deprem için üzülüp paylaşım yapınca eleştiri oklarının hedefi oldu.

MEHMETÇİK CANINI ORTAYA KOYUYOR

Bölgeye barış götürerek, huzur ve güvenlik ortamının sağlanması için elinden geleni yapan Mehmetçik, canını ortaya koymaya devam ediyor.

Afrin'e Sessiz Kalıp Alaska'ya Ağlayan Gupse Özay, Tepki Gelince Paylaşımını Sildi

GUPSE ÖZAY'A TEPKİ

Türkiye'nin gündeminde kahramanlarımız varken açıklama yapmayan ünlülerden biri ise Gupse Özay oldu. Özay, Mehmetçik'in mücadelesine sessiz kalırken Alaska'da meydana gelen 8 büyüklüğündeki depreme tepkisini dile getirdi.

Afrin'e sessiz kalıp Alaska'ya ağlayan Gupse, paylaşımını sildi

ELEŞTİRİ GELİNCE SİLDİ

Zeytin Dalı Harekatı'na ve şehit haberlerine sessiz kalan Gupse Özay, eleştiri yağmuruna tutulunca 'Alaska' paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...