Alişan sosyal medyadan ateş püskürdü

Düzenleyen:
Alişan sosyal medyadan ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri

Buse Varol ile dünyaevine girecek olan Alişan, dini nikah kıydı. Alişan'a sosyal medyadan tepki yağdı.

Alişan nişanlısı Buse Varol'la 6 Mayıs'taki düğün töreni öncesi dini nikah kıydı. Nikahı Nihat Hatipoğlu kıydı. Sosyal medyada nikaha gelen eleştirilere ise Alişan "Biz elhamdülillah Müslümanız. Size ne ya hu!" sözleriyle tepki gösterdi.

İşte Alişan'ın Instagram hesabından yaptığı tepki dolu paylaşım:

"Biz elhamdülillah Müslümanız..Ve dinime göre Allah'ım neyi emrediyorsa onu yaptım..Kimsenin dinine de, örfüne de, adetine de karışmam ve laf söyleyemem.. Kim neye inanıyorsa öyle yaşasın.."

"SİZE NE YA HU!"

"Bugün Allah katında, Allahın izniyle de Pazar günü hukuken ve kanuni olarak evlenmiş olacağım,inşallah..Burada ve birçok sitede yorum yapanlara sesleniyorum.. Ne olur bir kere de insan gibi yorum yapıp mutluluklar dileyin.. Ama altını çiziyorum insanlık!!! Soyunana karışırsınız, ibadet edene karışırsınız, açılana laf, kapanana laf size ne ya hu size ne???"

Alişan sosyal medyadan ateş püskürdü

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...