HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hüsnü Çoban ölüyor, işte yeni dizisi

Düzenleyen: /
Hüsnü Çoban ölüyor, işte yeni dizisi
Hüsnü Çoban, Haber

MAGAZİN Haberleri

Arka Sokaklar'da iddialar peş peşe geliyor.

Arka Sokaklar'da iddialar peş peşe geliyor. Kansere yakalanan Hüsnü Çoban'ın öleceği iddia ediliyor. Hatta yeni dizisi bile belli oldu.

Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban’ı Özgür Ozan, bilindiği üzere yıllar önce Çocuklar Duymasın dizisinde Light Selami karakteri ile rol almıştı… Arka Sokaklar dizisinde ölüp, Çocuklar Duymasın’da mı ortaya çıkacak? Çocuklar Duymasın dizisinin 43. bölümünde Light Selami’nin gelişiyle ilgili fragman akılları karıştırdı.

Gönül ile Tuna karakterleri Light Selami konusunda kavga ederken, Arka Sokaklar’da da Hüsnü Çoban, kanser ile boğuşmakta…

Hal böyle olunca izleyicilerin aklı bir hayli karıştı.

Hüsnü Çoban karakteri acaba Arka Sokaklar’a veda mı edecek? soruları sorulmaya başlandı… Çocuklar Duymasın dizisindeki Light Selami’nin yeniden gündem olması da bu duruma tuz biber ekti… Kaynak: Televizyon gazetesi

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...