Organize İşler setinde kaza! Okan Çabalar’ın dublörü yaralandı (Okan Çabalar kimdir?)

Düzenleyen:
Organize İşler setinde kaza! Okan Çabalar’ın dublörü yaralandı (Okan Çabalar kimdir?)

MAGAZİN Haberleri

Çekimleri yeni başlayan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın önceki gün gerçekleşen çekimlerinde talihsiz bir kaza yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Evgar, Ezgi Mola ve Ata Demirer gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduran dizinin çekimlerinde Okan Çabalar’ın dublörü camdan atlama sahnesinde düşerek ağır yaralandı. Peki Okan Çabalar kimdir?

Uzun zamandır heyecanla beklenen ve dev oyuncu kadrosu ile merak uyandıran Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin çekimleri başladı. Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'on önderliğinde devam eden çekimlerde talihsiz bir kaza yaşandı. Aksiyon dolu gerçekleşen çekimlerde Okan Çabalar’ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı.

OYUNCU HASTANEYE KALDIRILDI

Başı yarılıp, bileklerinde kesikler oluşan oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Çekimler kaldığı yerden devam ederken, Kıvanç Tatlıtuğ’un yerde kan izlerini görmesiyle büyük üzüntü yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Çekimlere çevre halkı da ilgi gösterirken, Kıvanç Tatlıtuğ’un korumalarının yanı sıra set çalışanları adeta etten duvar ördü. Tatlıtuğ’un da çekimler esnasında dublörünün hazırda bekletilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

OKAN ÇABALAR KİMDİR?

9 Eylül Üniversitesi mezunu Okan Çabalar 1980 İzmir doğumludur. İlk olarak İzmir’de amatör tiyatro çalışmaları ile oyunculuğa adım atmış daha sonra İzmir Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk kariyerine başlamıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Komedyen, yazar ve oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve sinema filminde rol alan Okan Çabalar en son İnsanlar Alemi adlı komedi programında yer almıştır.

Okan Çabalar’ın rol aldığı diziler ve programlar;
Bahar Dalları – Ali – 2009
Şen Yuva – Tankut Sıkıcan – 2010
5’er Beşer – Hakkı – 2011
İnsanlar Alemi – Hakkı – 2012
Yalan Dünya – Bünyamin – 2012

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...