Survivor'da bir aşk bombası daha

Düzenleyen:
Survivor'da bir aşk bombası daha

MAGAZİN Haberleri

İddiaya göre Hilmi Cem İntepe, kendisine aşkını ilan eden Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou ile aşk yaşıyor.

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Hilmi Cem İntepe ile Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

HOŞLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Daha sonra Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hilmi Cem İntepe'ye durumu "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı" demişti.

AYNI TİŞÖRT İLE POZ VERDİ

Bu olaydan sonra, Survivor dönüşü ikilinin ne yapacağı merak ediliyordu. Şimdi de Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı. Daha sonra Rodanthi Kaparou'nun, Hilmi Cem'in tişörtüyle olan Instagram paylaşımı dikkat çekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...