HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ahmet Kural İle Sıla Barıştı Mı? Kural'dan Instagram Hamlesi

Düzenleyen: /
Ahmet Kural İle Sıla Barıştı Mı? Kural'dan Instagram Hamlesi
Ahmet Kural Sıla Barıştı Mı, Ahmet Kural, Sıla, Ahmet Kural Sevgilisi, Sıla Sevgilisi, Ahmet Kural Sıla Neden Ayrıldı, Haber

MAGAZİN Haberleri

Sevilen oyuncu Ahmet Kural ile Sıla'nın ayrılığı gündemi uzun süre meşgul etmişti. Ahmet Kural'ın Sıla'yı Instagram'da tekrar takibe alması birliktelikleri gibi ayrılıkları da olay olan çift barıştı mı? sorusunu akıllara getirdi. Peki Ahmet Kural ile Sıla barıştı mı?

Sürpriz ayrılıkları ile magazin gündemini uzun süre meşgul eden ünlü çift için 'Ahmet Kural ve Sıla barıştı mı?' sorusu tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural Instagram hesabından Sıla'yı yeniden takibe aldı. 

Ahmet Kural ve Sıla çifti ilişkileri ve sürpriz ayrılıklarıyla magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Yaklaşık 10 aylık bir ilişkinin ardından Sıla ve Ahmet Kural ani bir şekilde ayrılmıştı.

AHMET KURAL İLE SILA BARIŞTI MI?

Çift sosyal medyada da birbirlerini takipten çıkarmıştı. Ancak Ahmet Kural cephesinden sürpriz bir hamle geldi. 2. Sayfa Instagram hesabının paylaşımına göre, ayrılmalarından 6 ay sonra Ahmet Kural, Instagram'da Sıla'nın hesabını yeniden takip etmeye başladı. Kural'ın bu hareketi 'Ahmet Kural ve Sıla barışıyor mu?' sorusunu da akıllara getirdi.

Yaklaşık 6 ay önce ayrılan ünlü çiftin ilişkisinin bitme nedeninin Ahmet Kural'ın kıskançlık krizi olduğu iddia edilmişti. Sıla ise daha önce bir daha geri dönüşün olmayacağını kesin bir şekilde dile getirmişti. 37 yaşındaki şarkıcı Sıla, "Ahmet Kural ile tekrar barışır mısınız?" sorusuna net bir şekilde "Hayır" diye cevap vermişti. (Mynet)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...