Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı! İşte ayrılık nedeni...

Düzenleyen:
Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrıldı! İşte ayrılık nedeni...

MAGAZİN Haberleri

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, ayrılık kararı aldı. En çok merak edilen konu ise 'Hande Erçel ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı?' oldu. Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel'in rahatsızlığı haberlerinin öncesinde gündeme gelen 'evlerini ayırdılar' iddiası doğru çıktı. Erçel, zor günlerinde Dalkılıç'tan gerekli desteği göremediği gerekçesiyle ilişkisini bitirdi.

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ve magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ilişkisi sona erdi. İddialara göre, Hande Erçel önce evini ayırdı, sonra da ayrılık kararı aldı. Annesinin rahatsızlığı döneminde zor günler geçiren güzel oyuncunun sevgilisinden gerekli desteği göremediği ve bundan dolayı ilişkisine nokta koyduğu iddia edildi. 

MUHABİRLERİ YANITSIZ BIRAKMIŞTI

Murat Dalkılıç, geçen çarşamba akşamı Levent'teki bir mekanda sahneye çıkmış, Hande Erçel'in gecede olmaması dikkat çekmişti. Dalkılıç sahne sonrası mekandan ayrılırken muhabirlerin ayrılık ile ilgili sorularına da yanıt vermemişti. Bir süredir annesinin rahatsızlığından dolayı işlerini iptal ederek vaktini onunla geçiren Erçel cephesinde ise sessizlik hakim. Bu süre zarfında Dalkılıç'tan gerekli manevi desteği bulamadığını yakın çevresiyle paylaşan Erçel, özel hayatında yalnızlığı tercih etti. Erçel'in, Dalkılıç'la ilişkisini noktaladığı ve arkadaş olarak da görüşmeme kararı aldığı söyleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...