HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hayatını kaybeden Osman Wöber için tören düzenlendi

Düzenleyen: /
Hayatını kaybeden Osman Wöber için tören düzenlendi
Osman Wöber, Oyuncu, Kurtlar Vadisi, Haber

MAGAZİN Haberleri

Adını Kurtlar Vadisi dizisindeki "Deve Tuncay" rolü ile geniş kitlelere duyuran oyuncu ve yönetmen Osman Wöber geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. 62 yaşında geçirdiği kalp krizi dolayısıyla vefat eden oyuncu bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü oyuncu için Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören düzenlendi. Babasına veda eden kızı Irmak Wöber, “ Babamla artık anılarda birlikte olacağız” diyerek herkesi duygulandırdı.

Osman Wöber, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu için tören düzenlendi. Törene Wöber’in eşi Müge Wöber ve kızı Irmak Wöber’in yanı sıra ünlü oyuncular Zafer Algöz, Hidayet Erdinç, Deniz Tansel Öngel, Kemal Topal, Galip Erdal ve sanat camiasından pek çok isim katıldı. Konuşmalarla başlayan tören, saygı yürüyüşüyle sona erdi. Usta oyuncu, öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’na toprağa verilecek.

EŞİ MÜGE WÖBER: ONU ÇOK ÖZLEYECEĞİM

Tören sırasında gözyaşlarını tutamayan Osman Wöber’in acılı eşi Müge Wöber, “Her insanın adının önünde sıfatlar vardır. Bu sıfatlar bizi belirler. Her zaman söylüyorum. Osman vicdanlıydı, şefkatliydi, asildi, dürüsttü, cesurdu. Her şeyden önemli çok ölçülü bir adamdı. Erdemliydi. Onunla bir ömür geçirdiğim için çok mutluydum. Beni mutlu etti. Güzel bir hayat yaşadık. Her anlamda zengin bir hayat yaşadık. Onu çok özleyeceğim” dedi.

Hayatını kaybeden Osman Wöber için tören düzenlendi

KIZI IRMAK WÖBER: BABAMLA ARTIK ANILARDA BERABER OLACAĞIZ

Babasına veda eden Irmak Wöber, “Çok üzgünüz, ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten kelimeleri bir araya getiremiyorum. Babamla artık anılarda beraber olacağız. Arkadaşlarının söyledikleri ve anlattıklarıyla babamı hatırlayacağım. Herkes çok güzel şeyler söyledi. Gelen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Hayatını kaybeden Osman Wöber için tören düzenlendi

GALİP ERDAL: TÜRK TİYATROSU ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ YİTİRDİ

Arkadaşına veda eden oyuncu Galip Erdal ise, “Başımız sağ olsun. Türk tiyatrosu çok önemli bir değerini yitirdi. Umarım gelecek nesiller onun bıraktığı mirası daha ileri taşıyabilirler. Hepimiz çok üzgünüz. Yeni bir yol açmıştı devlet tiyatrosunda. Şu ana kadar onun yaptığı hizmetleri ileri götürebilen yöneticimiz yok. Umarım gelecekte olacak ve onun izinden aydınlık günler görecek. Yaklaşık 40 yıllık büyüğümdü. Aynı sınıfta, aynı okulda okuduk. Çok değerli bir büyüğümdü. Ondan öğrendiğimiz çok şey var. Dediğim gibi ayrılık çok zor ama biz ayrıldığımızı hissetmiyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...