Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamadığı için protesto edilen Özcan Deniz’den jet cevap…

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamadığı için protesto edilen Özcan Deniz’den jet cevap…

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dün akşam Kıbrıs’ta konser veren Özcan Deniz, Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamadığı öne sürülerek protesto edildi. Sosyal medyada gündem olan iddiaya ünlü şarkıcıdan jet hızında cevap geldi.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki bir otelde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında konser verdi. İddiaya göre Deniz, seyircinin talep ettiği 10. Yıl Marşı’nı okumadan sahneden indi. Dinleyiciler tarafından yuhalandığı öne sürülen şarkıcı, sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. 

ÖZCAN DENİZ: CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLAMADIĞIM KOCA BİR YALAN

İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Özcan Deniz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“28 Ekim Kıbrıs Elexus otelindeki konserimde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttır.

30 Ekim’de setim başlıyor olmasına rağmen, Filistin’de yaşananlardan dolayı karalar içinde sahneye çıkmama rağmen, bu özel geceyi iptal ettirtmedim.

Ömrümde bir kere daha yaşayamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim.

Konser kaydı yapılmadığı için görüntülere ulaşamıyorum. Fakat konsere gelen bine yakın izleyiciden birileri, ilk şarkıdan hemen sonra ve program sonunda yaptığım içi dolu, laf olsun diye değil gerçek duygularımı aktardığım uzun Cumhuriyet konuşmamı ve de kutlamamı kayıt etmiş ise yayınlamalarını rica ediyorum.”

“TAMAMEN ORGANİZASYON KARGAŞASI”

Yaşanan durumun organizasyon esnasındaki kargaşadan kaynaklandığını dile getiren Deniz, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Finaldeki 10. Yıl marşını oku(ya)mamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır.

Fakat kutlamamış değilim. Aksine içten ve de alkışlarla sürekli kesilerek yaptığım Cumhuriyet konuşmam ve de kutlamama gelen tüm izleyici şahittir. Kaydına ulaştığımda da paylaşacağım. Sevgiler.”

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamadığı için protesto edilen Özcan Deniz’den jet cevap…

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...