Kurtlar Vadisi'nin Eren'i siyasete atılıyor: Aday olacağı parti belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi'nin Eren'i siyasete atılıyor: Aday olacağı parti belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Kurtlar Vadisi dizisinde Eren Eylül karakterini canlandıran Kerem Fırtına, siyasete giriyor. Fırtına, milletvekili olmak için adaylık başvurusu yaptığını açıkladı.

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi'nde avukat Elif Eylül'ün kardeşi Eren Eylül olarak karşımıza çıkan Kerem Fırtına, milletvekili olabilmek için kolları sıvadı. Ekranlardan siyasi arenaya doğru uzanan Fırtına, sosyal medya hesabından konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

YEŞİL SOL PARTİSİ'NDEN ADAY OLDU

Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Fırtına, adaylık başvurusunu için Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi’nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti’den adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahçup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun.

https://twitter.com/KeremFirtina/status/1639315258916454421

KEREM FIRTINA KİMDİR?

Kerem Fırtına, 23 Eylül 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini İstanbul 'da tamamladı. Lise yıllarında tiyatroya merak saran Kerem Fırtına, oyuncu okulunda çeşitli oyunlarda rol aldı. 1999 yılında Kenan Evren Anadolu Lisesini tamamladı, aynı sene İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Üniversiteden mezun olduktan (1999) sonra 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Bir süre radyo tiyatrosu yaptı. Bir arkadaşının yaptığı oyunculuk başvurusuna tesadüfen eşlik etmesiyle Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz ve dizinin o zamanki yönetmeni Osman Sınav ile tanıştı ve dizide oynamaya başladı.

Kurtlar Vadisi'nin Eren'i siyasete atılıyor: Aday olacağı parti belli oldu
Kerem Fırtına aslen Elazığ’lıdır. En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli isimli bir kitabında memleketi Elazığ’ın plakası 23’ü sık sık kullanmıştır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...