‘Prestij Meselesi’ galasına katılmayan Özcan Deniz özür diledi: Çok üzgünüm

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Prestij Meselesi’ galasına katılmayan Özcan Deniz özür diledi: Çok üzgünüm

MAGAZİN Haberleri

Mahsun Kırmızıgül’ün hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı Prestij Meselesi’nin galası dün gece yapıldı. Kendi hikayesinin de anlatıldığı galaya katılmayan şarkıcı Özcan Deniz, sosyal medyadan paylaşım yaparak özür diledi.

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği ve Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Nursel Köse gibi isimlerin rol aldığı Prestij Meselesi filmi, İstanbul'da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Özcan Deniz'in, kendi hikayesinin anlatıldığı filmin galasına katılması beklenirken özür mesajı geldi.

90'lı yıllar boyunca ülke müziğine birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile Mahsun Kızmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in yollarının kesişmesini konu edinen filmin galasına katılmayan Deniz sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. 

“SEVGİLİ DOSTUMA BAŞARILI BİR VİZYON YOLCULUĞU DİLİYORUM”

İranlı modacı Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan ve balayı sonrası İstanbul’a dönen Deniz, etkinliğe katılmadı, sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı. Filmin afişine yer veren Deniz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün galada olamadığım için çok üzgünüm. 3 Şubat Cuma günü vizyon yolculuğuna başlayacak olan bu yılın en beklenilen filmi Prestij Meselesi ve sevgili dostum Mahsun Kırmızıgül’e başarılı bir vizyon yolculuğu diliyor, şimdiden emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum.”

‘Prestij Meselesi’ galasına katılmayan Özcan Deniz özür diledi: Çok üzgünüm

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...