Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi, son haliyle herkesi üzdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi, son haliyle herkesi üzdü

MAGAZİN Haberleri

Sahte alkolden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Şekip Taşpınar'ın eşi son halini paylaştı. Berna Taşpınar, "Biz iyiyiz daha da iyi olacağız" dedi. Eşinin paylaşımına geçmiş olsun mesajları yağdı.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da Cevat Akarsu karakterine hayat veren 54 yaşındaki Şekip Taşpınar, 8 Haziran gecesi hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olan Taşpınar'ın acil serviste yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği öğrenildi. Usta oyuncu yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

EŞİ SON HALİNİ PAYLAŞTI

Entübe edildiği belirtilen Taşpınar'ın sağlık durumu merak ediliyordu. Eşi Berna Taşpınar sosyal medya hesabından, oyuncunun son halini paylaşarak açıklamada bulundu.

Kurtlar Vadisi'nin sevilen ismi, son haliyle herkesi üzdü

"DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Taşpınar, "Biz iyiyiz daha da iyi olacağız. Hala telefondan uzakta hastane odasında sağlığımıza kavuşmak için çabalıyoruz. Sizlerin güzel enerjileri ile çabucak toparlanacağımıza inanıyoruz. Sevgiler." ifadelerini kullandı. Paylaşıma geçmiş olsun mesajları yağarken Şekip Taşpınar'ın zayıflığı sevenlerini üzdü. (Kaynak: EnSonHaber)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...