Ah Belinda çekimleri nerede yapıldı? Ah Belinda filmi hangi semtte çekildi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ah Belinda çekimleri nerede yapıldı? Ah Belinda filmi hangi semtte çekildi?

MEDYA Haberleri

Netflix’in yeni Türk filmi Ah Belinda konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden merak ediliyor. Başrollerinde dizi sektörünün en sevilen oyuncularına yer veren Ah Belinda filmi nerede, hangi semtlerde çekildi?

Dijital dizi ve film yayın platformu Netlflix, ilgi çeken içeriklerine bir yenisini daha ekledi. Ah Belinda isimli filmi yayınlayan platformun kullanıcıları heyecanla aramalara başladı. Ah Belinda çekimleri hangi ilde ve semtte yapıldı? Ah Belinda oyuncu kadrosunda kimler var?

İlk olarak 1986 yılında beyaz perdede gösterilen Ah Belinda filminin modern uyarlaması olan yeni yapım Netflix’te yayınlandı. En sevilen Türk oyuncularının başrollerde yer aldığı Ah Belinda filminin çekildiği il ve semtler merak konusu oldu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan filmin çekildiği mekanlar da izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı.

Ah Belinda çekimleri nerede yapıldı? Ah Belinda filmi hangi semtte çekildi?

AH BELİNDA NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili’nin yer aldığı Ah Belinda filmi 7 Nisan itibariyle Netflix’ten izleyicilere sunuldu. Kısa sürede çok izlenen ve adından söz ettiren filmin çekildiği mekanlar merak konusu oldu. Dilara’nın komik hikayesini anlatan filmin çekimleri İstanbul’da gerçekleşti.

İstanbul’daki lüks mekanlar ile mütevazi aile hayatlarının iç içe geçtiği filmin büyük bir kısmı kapalı stüdyo ortamında çekildi. Özel olarak hazırlanan sette çekilen filmin açık mekan çekimleri ise İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapıldı. Ah Belinda filminin dış çekimleri ve konusu Netflix abonelerinin en çok araştırdığı konular oldu.

AH BELİNDE KONUSU

Dilara, genç ve gelecek vaat eden bir oyuncudur. Belinda isimli şampuan reklamında oynayan Dilara, bir anda kendisini 2 çocuklu bankacı Handan’ın yaşamı içinde bulur. Dilara artık Handan olarak yaşamını sürdürmektedir. Handan’ın hayatından çıkıp eski Dilara olabilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

AH BELİNDA OYUNCU KADROSU

Netflix’in yeni Türk filmi Ah Belinda oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül, Serkan Çayoglu, Necip Memili, Meral Çetinkaya, Beril Pozam, Efe Tuncer, Gamze Karaduman, Sacide Tasaner, Kamil Güler, Anil Çelik gibi sevilen isimler yer alıyor. Ah Belinda filmi ilk olarak 1986 yılında çekilmiş başrolünde Müjde Ar oynamıştı.

AH BELİNDA FRAGMANI

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...