Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de şaşırtan gelişme! Sadi kimin babası? Taylan ile Sadi arasında neler yaşanacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de şaşırtan gelişme! Sadi kimin babası? Taylan ile Sadi arasında neler yaşanacak?

MEDYA Haberleri

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi, yeni bölümünün ikinci tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine çekti. Yeni bölümde Taylan ile Sadi’nin karşı karşıya geldiği görülürken, Kıvanç’ın Asuman’a Mert hakkında sorduğu soru izleyiciyi şoke etti. İşte sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar…

Yapımcılığını BKM’nin, senaryosunu ise Gani Müjde’nin üstlenmiş olduğu “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” isimli dizi, son dönemlerin en çok takip edilen projelerinden birisi oldu. Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Pamir Pekin, Mustafa Açılan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Sanem Babi, Ayşe Kırca, Onur Özer gibi isimlerin yer aldığı dizi, Show TV’nin reyting rekortmeni dizilerinden birisi haline dönüştü. 

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile ilk bölümünden bu yana izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam edilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli sevilen dizi, 34’üncü bölüm fragmanları ile dikkatleri üzerine çekti. Tanıtım videolarını seyreden izleyiciler, yeni bölüm için oldukça heyecanlandı. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de şaşırtan gelişme! Sadi kimin babası? Taylan ile Sadi arasında neler yaşanacak?

34’ÜNCÜ BÖLÜM TANITIM VİDEOLARI YAYINLANDI

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan ve özellikle Ertan Saban ile Devrim Özkan’ın replikleri ile hafızalara kazınan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. 6 Nisan 2023 Perşembe günü yayınlanacak olan 34’üncü bölümde Taylan ile Sadi’nin arasında iplerin iyice gerileceği görülürken Asuman’ı arayan Kıvanç’ın sözleri şok etkisine neden oldu. Kıvanç’ın Asuman’a “Mert’in babası Sadi mi?” diye sorması, dizinin izleyicilerinin ağızlarını açıkta bıraktı.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümünde izleyicisini heyecanlandırmayı başarmıştı. Yedi Emin’den intikam almak amacı ile Payaslıların evlerine gelenler karşılarında Melike’yi görmüş ve onu Songül sanmışlardı. Adamlar tarafından yaralanan ve hastaneye kaldırılan Melike ölümden dönerken Sadi de adamlar ile yüzleşmek için Faruk’a ulaştı. Ancak Faruk Sadi’ye emri kimden aldığını söyleyemeden öldürüldü. 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...