Ünlü oyuncu Margot Robbie’nin yeni filmi Barbie vizyon tarihi açıklandı! Barbei filmi ne zaman çıkacak?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ünlü oyuncu Margot Robbie’nin yeni filmi Barbie vizyon tarihi açıklandı! Barbei filmi ne zaman çıkacak?

MEDYA Haberleri

Hollywood sinemasının en güzel oyuncularından Margot Robbie hayranlarını sevindiren haber geldi. Barbie isimli filmde başrolde göreceğimiz Margot Robbie’nin yeni filmi heyecanla bekleniyor. Barbie filmi vizyon tarihi belli oldu...

Sinema dünyasının en popüler isimleri arasında yer alan Margot Robbie güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çekiyor. Hollywood’da pek çok öne çıkan filmde rol alan güzel oyuncunun yeni filmi şimdiden heyecan yarattı. Margot Robbie’nin başrollerde Ryan Gosling ve Issa Rae ile birlikte oynayacağı Barbie filmi için kritik açıklama geldi.

Greta Gerwig’in yönettiği Barbie filmi için geri sayım başladı. Margot Robbie hayranlarının heyecanla beklediği yeni filmin senaryosunu Noah Baumbach kaleme aldı. Film, adından da anlaşılacağı üzere moda ikonu Barbie bebeğin ilk canlı aksiyon filmi olarak beyaz perdeye yansıyacak. Margot Robbie’nin yeni filmi Barbie ne zaman vizyona girecek?

Ünlü oyuncu Margot Robbie’nin yeni filmi Barbie vizyon tarihi açıklandı! Barbei filmi ne zaman çıkacak?

BARBİE FİLMİ VİZYON TARİHİ 2023

Başrollerinde Margot Robbie, Ryan Gosling ve Issa Rae gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Barbie filmi şimdiden heyecana yol açtı. Güzel oyuncu Margot Robbie’nin Barbie bebeği canlandıracağı film, aksiyon kategorisinde izleyicilerle buluşacak. Margot Robbie’nin yeni filmi Barbie’nin Türkiye’de gösterime gireceği tarih belli oldu.

Barbie filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde sinemalarda olacak. Heyecanla beklenen filmde ayrıca America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Michael Cera ve Hari Nef gibi oyuncular da yer alacak.

BARBİE FİLMİ KONUSU

Barbie, içinde bulunduğu dünyanın şartlarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyada “mükemmel kadın” imajına uzak olduğunu fark ettikten sonra fantastik dünyadan dışlanır ve herkesten kaçan bir kişiye dönüşür. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak için insanların yaşadığı gerçek dünyaya gelen Barbie burada özel biri haline gelir. Barbie karakterini “Ben, Tonya” filmi ile ilk kez Oscar kazanan güzel oyuncu Margot Robbie canlandıracak.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...