MEDYA - MEDYA
20 Ekim 2023 - 13:31

Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz ismi geri dönüyor! Gönül Dağı dizisinde yer alacak

Oyunculuk kariyerine ‘Aynalı Tahir’ dizisiyle başlayan daha sonra Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Özcan Varaylı’nın yeni projesi belli oldu. Usta oyuncu, Gönül Dağı’nın kadrosunda yer alacak.
MEDYA - MEDYA
19 Ekim 2023 - 11:41

Arka Sokaklar’dan ayrılan Ela Yörüklü’nün yeni projesi belli oldu

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’daki başarılı performansıyla hafızalarda yer eden Ela Yörüklü’nün yeni projesi merak konusuydu. Bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncunun adresi netleşti.
MEDYA - MEDYA
18 Ekim 2023 - 17:24

TV8’e yeni yarışma! Anlaşma tamam… Acun Ilıcalı tüm haklarını satın aldı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya, MasterChef ve Survivor’ın ardından yeni bir program formatı satın aldı. Bilgi yarışması olduğu ortaya çıkan programın 2024’ün ilk yarısında TV8’de yayınlanması planlanıyor.
MEDYA - MEDYA
18 Ekim 2023 - 11:21

Yalı Çapkını’na 2 oyuncu geri dönüyor… Yer yerinden oynayacak

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Yalı Çapkını’nda izleyiciyi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Diziden ayrılan iki oyuncunun kadroya yeniden dahil olacağı öğrenildi.
MEDYA - MEDYA
17 Ekim 2023 - 14:36

FOX TV reyting yarışında geride kalan dizinin fişini çekti

FOX TV, sezona iddialı başlayan Kader Bağları dizisinin fişini çekti. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı dizi 5. bölümde final yapacak.
MEDYA - MEDYA
17 Ekim 2023 - 10:15

Türkiye’de İş Dünyası pet sektörünün yıldızlarını ödüllendirdi

Kadın girişimciliğinden sürdürülebilirliğe, eğitimden kültür sanata kadar birçok alana dokunan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, bu kez odağına pet sektörünü aldı. İnovasyondan tasarıma, ihracattan yatırıma kadar Pet sektörünün en iyilerinin belirlendiği ve aynı zamanda evcil hayvanlara yönelik duyarlılığın da artırılmasını hedefleyen “PETZOO Eurasia Awards” Ödülleri, Ulusal Fuarcılık ve dergi iş birliğinde 13 Ekim’de Wow İstanbul Hotel’de sahipleriyle buluştu.
MEDYA - MEDYA
13 Ekim 2023 - 14:46

Ateş Kuşları oyuncusu Kuruluş Osman’a transfer oldu… Seyirciyi şaşırtacak

ATV’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman’a yeni bir oyuncu dahil oldu. Ateş Kuşları’nda yer alan oyuncunun transfer haberini duyanlar “Başarılar” , “Reytingi bol olsun” şeklinde yorumlar yaptı.
MEDYA - MEDYA
13 Ekim 2023 - 09:34

Çağatay Ulusoy’a bomba partner… Herkes çok yakıştırdı

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ulusoy’un FOX TV’de yayınlanacak dizisi için rol arkadaşının belli olduğu iddia edildi.
MEDYA - MEDYA
12 Ekim 2023 - 12:37

Kızılcık Şerbeti Pembe’den baş düşmanı Alev’e övgü dolu sözler… Kimse beklemiyordu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu, dizideki rakibi Alev (Müjde Uzman) ile ilgili övgü dolu sözler söyledi.
MEDYA - MEDYA
11 Ekim 2023 - 17:09

Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Bülbül’e Tüketici Özel Ödülü

Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Akif Bülbül, önemli bir ödüle layık görüldü. Bülbül, Tüketici Özel Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.
MEDYA - MEDYA
11 Ekim 2023 - 15:58

Gaddar dizisine sürpriz aktör: ‘Kötü adam’ olarak geliyor

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Fox TV’nin iddialı dizisi Gaddar’ın kadrosuna sürpriz bir aktör katıldı.
MEDYA - MEDYA
11 Ekim 2023 - 10:03

TRT sevilen dizinin fişini çekti! Seyirci bu habere çok üzülecek

Başrollerini Şebnem Tekin ile Tolga Tekin paylaştığı TRT1’in sevilen dizisi Hayatımın Neşesi’nden izleyiciyi üzen haber geldi. Sevilen dizi kasım ayının ilk haftasında final yapacak.
MEDYA - MEDYA
11 Ekim 2023 - 09:18

Acun Ilıcalı tarih verdi: Beyaz Show geri dönüyor

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Cuma gecelerinin vazgeçilmez programı Beyaz Show geri dönüyor. Acun Ilıcalı müjdeyi tarih vererek duyurdu.
MEDYA - MEDYA
10 Ekim 2023 - 17:07

Kızılcık Şerbeti’ne taze kan… Aniden diziye dahil olup herkesi şaşırtacak

Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Show TV’de yayınlanan ve heyecanın bir an bile düşmediği dizinin kadrosuna genç oyuncu katıldı.
MEDYA - MEDYA
10 Ekim 2023 - 09:23

Kıvanç Tatlıtuğ’u solladı! Alacağı bölüm başı ücretle Türkiye'nin en pahalı oyuncusu oldu

'Gaddar' dizisiyle televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un bölüm başı alacağı ücret belli oldu. Ulusoy, yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu.
MEDYA - MEDYA
09 Ekim 2023 - 17:34

Eski eşler aynı dizide! Karı kocayı oynayacaklar

‘Korkma Ben Yanındayım’ adlı yeni iddialı dizisiyle anlaşan Şevket Çoruh ve eski eşi Günay Karacaoğlu partner oldu. 2004 yılında boşanan çift, dizide karı kocayı canlandıracak.
MEDYA - MEDYA
09 Ekim 2023 - 13:35

MasterChef Eda’dan olay sözler: Üç kuruş için haysiyetimizi ayaklar altına almak yakışmazdı

TV8'de ekrana gelen MasterChef All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden Eda Karabulut, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.
MEDYA - MEDYA
09 Ekim 2023 - 10:13

Kızılcık Şerbeti’nin Doğukan’ını şaşırtan gelişme… Bu kadarını beklemiyordu

Kızılcık Şerbeti’nde ‘Fatih’ karakterini canlandıran Doğukan Güngör, dizide bebeğinin velayetini zorla eşinden aldığı için tepkilerin odağı olmuştu. Sosyal medyada ünlü oyuncuyu hem şaşırtan hem de tedirgin eden bir gelişme yaşandı.
MEDYA - MEDYA
07 Ekim 2023 - 09:36

Kızılcık Şerbeti’ne damga vuran sahne! Gözyaşları sel oldu, seyirciden destek yağdı

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’ne dün akşam Doğa ile Kıvılcım’ın diyalogu damga vurdu. Söz konusu sahnede Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun oyunculuğuna övgü yağdı.
MEDYA - MEDYA
06 Ekim 2023 - 17:27

Haluk Bilginer’li Şahsiyet 2. sezonuyla geliyor… Yayınlanacağı platform belli oldu

İlk sezonu 2018 yılında yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ile Şebnem Bozoklu’yu buluşturan Şahşiyet büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin 2. sezonunun yayınlanacağı platform netleşti.
MEDYA - MEDYA
06 Ekim 2023 - 10:20

MasterCheft’te olaylı gece: Barbaros ve Barış birbirine girdi, arkadaşları zor ayırdı

MasterChef Türkiye All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Burun buruna gelen ikiliyi takım arkadaşları ayırırken, şeflerden sert uyarı geldi.
Başa Dön Sona Git