Hayranlarına kötü haber… Hande Erçel’in iddialı başlayan dizisi final yapıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hayranlarına kötü haber… Hande Erçel’in iddialı başlayan dizisi final yapıyor

Medya Haberleri  / Haber Merkezi

FOX TV ekranlarının sevilen yapımlarından ‘Bambaşka Biri’ için final kararı alındı. Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in rol aldığı dizi 16. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Oyuncu Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolünü üstlendiği Bambaşka Biri için izleyiciyi şaşırtan bir haber geldi. Sezona iddialı başlayan dizinin final yapacağı öğrenildi. 

16. BÖLÜMDE SON BULACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Hande Erçel ile Burak Deniz’in Leyla ve Kenan karakterlerini üstlendiği ‘Bambaşka Biri’ dizisi yıl sonunda veda ediyor. Yurt dışında da büyük ilgi gören dizinin ekran macerasını sonlandıracağı öğrenildi. Tims&B imzalı polisiye aşk dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 16. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan gibi isimler yer alıyordu. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryosunu ise başarılı dizilerin senaristi Ethem Özışık kaleme alıyordu. Her pazartesi ekrana gelen yapım, ilk bölümüyle 11 Eylül’de yayınlanmıştı.

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, genç savcı Leyla ile hırslı gazeteci Kenan'ın yollarını kesiştirir. Ne var ki bu cinayet, sadece onların aşklarının değil aynı zamanda hayatlarıyla ilgili bildikleri doğruların yıkılacağının da habercisidir.

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...