Arka Sokaklar’a sürpriz oyuncu: Komiser ‘Seval Aslan’ geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’a sürpriz oyuncu: Komiser ‘Seval Aslan’ geliyor

Medya Haberleri  / Haber Merkezi

Bu yıl 18. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Arka Sokaklar’ın kadrosuna oyuncu Burcu Kara dahil oldu. Kara, uzun soluklu polisiye dizide komiser Seval Aslan karakterini üstlenecek.

Yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin merakla takip ettiği Arka Sokaklar uzun bir aranın ardından 18. sezonuyla seyirciyle buluşmuştu. Diziye uzun süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Burcu Kara’nın katıldığı öğrenildi.

Kanal D İç Yapımlar’a satılan ve heyecan dolu bölümleriyle yayınlanmaya devam eden Arka Sokaklar’da Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimler başrolü üstleniyor. 18. sezonda Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu’nun katıldığı dizinin kadrosu gittikçe genişliyor. 

RIZA BABA’NIN YAKIN MARKAJINDA

Arka Sokaklar’a son olarak Burcu Kara katıldı. Uzun bir süre sonra sevilen yapımla ekrana dönen Kara, komiser Seval Aslan’ı oynayacak. 

Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyici karşısına çıkacak olan Kara’nın üstlendiği Seval Aslan karakteri, İstanbul Narkotik Şube’de komiser. Sert ve dik bir yapıda olan Seval, Rıza Baba’nın radarına girecek ve hikayede yeni gelişmeler olacak. 

Arka Sokaklar’a sürpriz oyuncu: Komiser ‘Seval Aslan’ geliyor

Yıllardır Cuma akşamları ekranlara gelen Arka Sokaklar, bu yıl iki sıkı rakiple karşı karşıya. Sevilen yapım Show TV’deki Kızılcık Şerbeti ve Star TV’deki Yalı Çapkını ile reytinglerde kıyasıya rekabet ediyor. 

Düzenleyen:  - Medya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...