Gaddar dizisine sürpriz aktör: ‘Kötü adam’ olarak geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Gaddar dizisine sürpriz aktör: ‘Kötü adam’ olarak geliyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Fox TV’nin iddialı dizisi Gaddar’ın kadrosuna sürpriz bir aktör katıldı.

Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı projeleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu projelerden biri de ‘Gaddar’. Etkileyici bir hikayeyi konu alan ve merakla beklenen dizinin kadrosu ise yavaş yavaş netleşiyor.

‘Çukur’ ve ‘Üç Kuruş’un yönetmeni Sinan Öztürk’ün yöneteceği Ay Yapım imzalı diziyi Hürer Ebeoğlu yazıyor. Oyuncu görüşmeleri süren dizide, askerlik dönüşü gaddar bir kiralık katile dönüşen Levent’in (Çağatay Ulusoy) hikâyesi anlatılıyor. Aksiyon sahneleriyle de nefes kesen dizinin kadrosuna çok iddialı bir aktör katılıyor.

Gaddar dizisine sürpriz aktör: ‘Kötü adam’ olarak geliyor

ONUR SAYLAK OYUNCULUK ŞOVU YAPACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ‘Şahsiyet’ dizisinin ikinci sezonu Gain’de yayınlanacak olan ödüllü yönetmen ve aktör Onur Saylak, Gaddar dizisiyle anlaştı. 

Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısının da kullanılacağı konuşulan dizide Levent’in hayatına bomba gibi düşen dizinin kötü adamı ‘Müdür’ü Onur Saylak canlandıracak. Çekimler önümüzdeki haftalarda başlayacak.

ÇAĞATAY ULUSOY BÖLÜM BAŞINA 2 MİLYON TL ALACAK

Öte yandan dizi henüz yayınlanmadan gündem oldu. Başrolde yer alan Çağatay Ulusoy’un proje için alacağı ücret çok konuşuldu. Ulusoy’un bölüm başı 2 milyon TL alarak, Kıvanç Tatlıtuğ'un Aile dizisindeki 1,5 milyonluk ücretini geçip rekora imza attığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...