TRT sevilen dizinin fişini çekti! Seyirci bu habere çok üzülecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TRT sevilen dizinin fişini çekti! Seyirci bu habere çok üzülecek

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Başrollerini Şebnem Tekin ile Tolga Tekin paylaştığı TRT1’in sevilen dizisi Hayatımın Neşesi’nden izleyiciyi üzen haber geldi. Sevilen dizi kasım ayının ilk haftasında final yapacak.

TRT1’in Goya Entertainment imzalı dizisi Hayatımın Neşesi için final kararı alındı. Dizi, 18. bölümüyle ekranlara veda edecek.

TRT geçen yaz Benim Güzel Ailem, Kendi Düşen Ağlamaz ve Hayatımın Neşesi adlı üç yazlık diziyi birden ekrana getirmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; bu dizilerden Hayatımın Neşesi için TRT final kararı aldı.

TRT sevilen dizinin fişini çekti! Seyirci bu habere çok üzülecek

18. BÖLÜMLE FİNAL YAPACAK

Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım, Selma Güneri, Metin Coşkun’un başlıca rollerini paylaştığı dizi 18. bölümde final yapacak. Dizinin son bölümü 7 Kasım Salı akşamı yayınlanacak.

Hayatımın Neşesi’nin ilk bölümü 7 Temmuz 2023 tarihinde yayınlanmıştı. Dizinin  yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor, senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyordu. Komedi türündeki dizi, her Cuma akşamı ekranlara geliyordu.  

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...