Kızılcık Şerbeti’ne taze kan… Aniden diziye dahil olup herkesi şaşırtacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti’ne taze kan… Aniden diziye dahil olup herkesi şaşırtacak

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. sezonu geçtiğimiz günlerde başladı. Show TV’de yayınlanan ve heyecanın bir an bile düşmediği dizinin kadrosuna genç oyuncu katıldı.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Feyza Civelek, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti, merakla beklenen 2. sezonuyla izleyici ile buluştu. Kadrosu genişleyen diziye Yiğit Kirazcı ve Ebru Destan’ın ardından genç bir oyuncu dahil oldu. 

Show TV’nin reytinglerde üst sıralarda yer alan fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti her hafta sosyal medyaya damga vuruyor. Entrikanın bir an bile bitmediği dizinin yeni bölümlerinde bazı dengeler değişiyor. 

Kızılcık Şerbeti’ne taze kan… Aniden diziye dahil olup herkesi şaşırtacak

İREM DENİZ ‘SÜMBÜL’ KARAKTERİYLE GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok büyük ilgi gören sayılı diziler arasında yer alan proje, renkli karakterleriyle de çok konuşulup çok tartışılıyor. Bu karakterlere bir yenisi daha eklenecek. Dizinin yeni bölümünde ‘Sümbül’ karakteri geliyor. Rolü, oyuncu İrem Deniz canlandıracak.

Kızılcık Şerbeti’ne taze kan… Aniden diziye dahil olup herkesi şaşırtacak

Sümbül’ün aniden hikayeye dahil olup Ünallar’ı şaşırtacağı ve karakterin ailenin oğlu Mustafa’yla (Emra Altıntoprak) bağlantılı olacağı öğrenildi.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti'nin 33. bölümünde; bebeğin gelmesiyle Ünallar’ın evinde bayram havası eser. Özellikle Fatih ve Pembe aşırı derecede mutlu olur. Kıvılcımlar’ın evinde ise tam anlamıyla hüzün havası hakimdir. Kıvılcım ve Doğa avukatlarının yönlendirmesiyle velayet sonucunu değiştirmek için harekete geçecek ancak tüm çabaları Fatih’in kumpaslarıyla geri teper. Ömer ve Ertuğrul iş yaptıkları için tanışır, sonrasında birlikte yapacakları Almanya gezisi sonucu yakınlaşır. Doğa’nın avukatının gerçek yüzünü anlayan Kıvılcım ise bu işi düzeltmek için Doğa’yla birlikte Ünallar’ın kapısına dayanır.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...